Hier krijgen we beeld bij

Bedrijfsvideo


Een bedrijfsvideo is dé manier om u in 2017 te presenteren!

Qball werkt graag samen met goede professionals. Het maken van een professionele, moderne en inhoudelijk sterke bedrijfsvideo is een specialisme. De kwaliteit die wij beogen voor onze diensten vragen we ook aan die specialisten.

De bedrijfspresentatie is een korte video, vaak over één onderwerp, met een speelduur van enkele minuten. De kijker krijgt in kort bestek de specifieke kenmerken en voordelen van zijn bedrijf, product of dienst voorgeschoteld. De informatie wordt overgedragen door middel van een interview, een voice-over of een combinatie hiervan.

Je krijgt maar één keer de kans voor een eerste indruk!

Een bedrijfsfilm is een doordachte videoproductie, waarbij de producent als het ware in de huid van de opdrachtgever kruipt. Vervolgens zoekt hij naar de kernwaarden van een bedrijf of organisatie om deze vervolgens optimaal te kunnen belichten. In de voorbereiding is een kritische blik en een positief advies nodig voor het uiteindelijke resultaat: een tevreden opdrachtgever en een film die goed werkt voor de doelgroep en leidt tot nieuwe leads.

De kosten voor een bedrijfsvideo van 25 seconden zijn € 695,00

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'