Online oplossingen


Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van online platformen.


Een platform is meer dan een website of webshop. Het is een online omgeving met een brede, specialistische, uitstraling die een grotere, specifieke doelgroep bedient en 'out of the box' oplossingen vraagt.

Platformen

Marco Borsato Fanbase

Marco Borsato, al 17 jaar trouwe klant. Onlangs heeft Marco ons opdracht gegeven een nieuw platform te ontwikkelen voor zijn fans. De huidige Borsato weblog zal een modern jasje krijgen en wordt, voor de techneuten onder u, gemaakt in Laravel. Dit platform moet in april 2017 live zijn!

Bezoek Borsato Weblog

Marco Borsato Fanbase

Koopplein

Een platform voor licentiehouders en adverteerders. Koopplein.nl is al sinds 2006 klant van Qball. In 2012 hebben we de techniek achter de website van scratch af aan opnieuw ontwikkeld. In 2014 is Koopplein uitgeroepen tot de beste online marktplaats van Nederland en sinds juli 2015 staat Kooplein in de top 100 van meest bezochte websites in Nederland!

Bezoek Koopplein

Koopplein

Sportflock.com

Sportflock is een onafhankelijke community die fitnessers 24/7 persoonlijk informeert, adviseert en motiveert over de laatste fitnessontwikkelingen, bodybuilding, fitness schema’s, workouts, spiergroei, spierherstel, afvallen, voeding en voedingssupplementen.

Bezoek Sportflock

Sportflock.com

Vind een zzp'er

De website vind-een-zzper.nl is gemaakt door ZZP’ers voor ZZP’ers. Ook de eigenaren van deze website zijn ZZPer en om die reden weten zij als geen ander hoe lastig het is voor ZZP’er om nieuwe opdrachtgevers te vinden, en dat het voor opdrachtgevers lastig is om de juiste kwaliteit te bieden die benodigd is om een project of opdracht goed uit te voeren. Dit platform heeft als doel om opdrachtgevers en ZZP’ers met elkaar in contact te brengen. De website is gemaakt in Laravel.

Bezoek Vind een zzp'er

Vind een zzp'er

Orange Babies Actie platform

Voor Orange Babies hebben we het Actie platform ontwikkeld met als doel geld in te zamelen ten gunste van deze mooie stichting.
De bezoeker maakt een actie aan en deelt dit met familie, vrienden en kennissen via Social Media. Bij start van de actie wordt er een streefbedrag getoond die nog eens extra gevisualiseerd wordt door een gekleurde balk! Dit platform was direct na livegang een overweldigend succes, als u de actie bekijkt ziet u vaakt dat het streefbedrag met gemak gehaald en overschreden wordt!

Bezoek Actie voor Orange Babies.nl

Orange  Babies Actie platform