Website


Onze jarenlange ervaring op het gebied van websites zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en trends. Een website is uw visitekaartje en dient dan ook perfect te passen bij uw organisatie. 

Responsive Design

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken dat een website ook goed leesbaar is op een tablet of smartphone. Bijna de helft van de bezoekers van een gemiddelde website komt via een mobiel apparaat. Onze websites zijn zo ontworpen dat (potentiële) klanten de website via alle mobiele apparaten de optimale webervaring beleven. De website past zich snel en makkelijk aan zodat deze ten alle tijde gebruiksvriendelijk blijft.


Webdesign

Een succesvolle website begint met een design. Dit is de eerste indruk en deze kunt u maar 1 keer maken. Wij maken een u professioneel design welke voldoet aan de laatste trends en technische eisen. Qball Internet maakt een design op maat zodat het past bij uw doelgroep en uw online doelstelling. Onze designs zijn altijd uniek!


Content Management Systeem

Qball Internet heeft een eigen CMS ontwikkeld. Ons eigen Content Management Systeem (CMS) wordt door tientallen organisaties toegepast voor het beheer van hun digitale platformen. Door de uitbreidingsmogelijkheden met standaard modules kunnen websites snel en betaalbaar worden voorzien van extra functies. Dit is een groot voordeel t.o.v. standaard, open source, oplossingen.


Maatwerkontwikkeling

Naast standaard producten heeft Qball Internet uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van maatwerkapplicaties. Deze kennis wordt intern regelmatig bijgeschoold, overgedragen en gedocumenteerd zodat het wiel maar zelden opnieuw hoeft te worden uitgevonden.
Daardoor, en door de beschikking over een eigen component-gebaseerde ontwikkelomgeving voor online applicaties, kan ook maatwerkontwikkeling tegen concurrerende prijzen worden aangeboden.