Alles begint bij de domeinnaam

Domeinnaam registreren


Domeincheck

Check hier of uw domeinnaam nog vrij is. Registreer direct uw domeinnaam.


Domeinen


Registreren

Registreer hier snel en makkelijk uw domeinnaam! Het is erg belangrijk om goed na te denken welke domeinnaam u gaat registeren. Het is tenslotte de naam waar uw potentiële klanten u online vinden.

Wilt u een domein registreren? Gebruik de domein check om na te gaan of uw domeinnaam nog beschikbaar is.

Domein check

Opheffen

Wilt u uw domeinnaam opheffen? Vul het onderstaand formulier in en stuur deze per e-mail retour. Wij nemen de opheffing direct in behandeling. Na ontvangst sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging van beëindiging.

Overdragen

Wilt u een domeinnaam overdragen op een andere houder? U dient onderstaand formulier in te vullen, deze dienen ondertekend te worden door de huidige en de nieuwe eigenaar. Stuur het formulier via de mail naar ons toe en wij pakken dit zo spoedig mogelijk op.

.PDF downloaden

Verhuizen

Het verhuizen van of naar Qball is altijd mogelijk. Wij staan voor u klaar om dit zonder zorgen te laten verlopen. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

.PDF downloaden

Vanaf € 1,58 per maand heeft u al uw eigen domeinnaam.

Wij maken gebruik van serverruimtes bij externe partijen omdat deze de optimale ondersteuning bieden en bij de snelle technologische ontwikkelingen correct blijven functioneren. De websites worden dagelijks geback-upt zodat de informatie nooit verloren kan gaan.

Qball Internet Alkmaar is al 18 jaar registrar bij SIDN, de instantie waar de .nl domeinnamen worden geregistreerd.

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.