Wij denken graag 'out of the box'

Maatwerk oplossingen


‘Mijn website is echt een drama’ zegt de ondernemer tijdens ons 1e gesprek. ‘Ik heb een WordPress website. Die ziet er best goed uit, werkt op mobiel en doet het redelijk in Google. Maar er zijn steeds problemen. De website heeft verschillende plug-ins die niet ge-update worden. Het inladen duurt lang, hij wordt steeds trager en laatst was hij zelfs gehackt! 'Ik heb gekozen voor een éénpitter omdat de website daarom lekker goedkoop was maar hij is moeilijk bereikbaar en als hij op vakantie is of ziek is kan ik hem helemáál niet meer bereiken. Mijn bedrijf groeit maar mijn website blijft achter! Ik wil geen ‘open source’ website meer maar iets wat meer bij mij past en wat past bij mijn wensen! Iets waar ik meer toepassingen online kan bieden als mijn klanten ingelogd zijn, meer 'out of the box'. Ik wil ook met een bedrijf in zee waar ik meteen geholpen wordt als dat nodig is en waar gekwalificeerde mensen werken.’

Herkent u deze situatie? Wat kunnen we voor u doen!

Wij hebben voor deze klant eerst een passen presentatie gemaakt en vervolgens een nieuwe website met een op maat gemaakt Content Management Systeem.  Dit CMS is volledig flexibel en makkelijk aan te passen aan de soms verassende wensen van de klant. Het CMS wordt door ons verder ontwikkeld en de leuke nieuwe onderdelen in het CMS bieden we ook aan onze andere klanten aan. De website is supersnel, de technische opbouw is Google Proof en we hebben ook meer Call to Action aangebracht waardoor er veel meer leads vanuit de website komen.

Voorbeelden van 'custom made' maatwerk websites door ons gemaakt zijn:
Koopplein.nl, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Orange Babies

 

 

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'