Let's build IT en Qball bundelen hun krachten


Full-service Internetbureau Let’s build IT uit Hoorn en Qball Internet uit Alkmaar hebben uit strategische overweging besloten om de samenwerking verder te intensiveren.

Beide partijen zijn gespecialiseerd in design, development en marketing, ieder op haar eigen terrein. Qball Internet richt zich vooral op het MKB in de regio Alkmaar en staat daarnaast bekend als hét internetbureau voor artiesten. Let’s build IT bedient klanten door heel Nederland (waarvan veel in de verzekeringsbranche) en is zich de laatste jaren ook meer gaan focussen op het MKB in Noord-Holland.

De vestigingen in Hoorn en Alkmaar blijven behouden en beide bedrijven zullen onder de eigen naam actief blijven. De directie bestaat uit Robin Dekker, Sebastiaan Krijnsen en Job van Halst. 

Sebastiaan Krijnsen: ”Onze gezamenlijke klanten zijn zeer divers. Zowel het midden- en kleinbedrijf, als de grootzakelijke markt, maar ook artiesten. De schaalvergroting is nodig om onze klanten optimaal te kunnen bedienen van concept tot en met het eindproduct. Door het bundelen van de krachten ontstaat nu een ijzersterk team van ruim 25 developers, designers en (online) marketingspecialisten.”