Betaalbaar, compact, professioneel

Scorende websites


Snel uw WordPress of Qball maatwerk website laten maken? Wij registreren ook uw domeinnaam en regelen de webhosting en de updates van de software (WordPress) in en u kunt de statistieken in Google Analytics volgen! Een scorende website die nieuwe klanten of een hogere omzet oplevert. Bij ons bent u aan het goede adres.

Een website is vaak de eerste kennismaking met het bedrijf. Hier geeft u uw visitekaartje af. De website moet tot nieuwe leads of klant contacten leiden. En u wilt de website natuurlijk zélf, online, onderhouden met uw eigen CMS (de achterkant’ van uw website waar u al uw gegevens in beheert'). Uiteraard is de website online goed vindbaar en uitstekend te bedienen op een smartphone of tablet. Deze website is ideaal voor de 'start up' én goed betaalbaar!

Onderstaande standaard functionaliteiten bieden wij u als u kiest voor een start up website in Wordpress:

  • Korte menu structuur (Home, Wie zijn wij, Wat doen wij, diensten etc.)
  • 24/7 Cloud toegang voor wijzigingen aan uw website
  • Vaste header: ruimte voor een mooie foto of illustratie op uw homepage
  • Responsive design: goed leesbaar op tablets en smartphones
  • Contactpagina*
  • Projecten of Nieuws pagina met overzicht en detailpagina
  • Social media links
  • Geoptimaliseerd voor Google (Organische vindbaarheid)
  • Google Analytics koppeling in uw website voor statistieken

* Er wordt geen contactformulier toegevoegd, omdat hiervoor een beveiligingscertificaat is vereist vanuit de overheid. Dit heet een SSL certificaat.

U gaat een overeenkomst met een minimale looptijd van 1 jaar aan. Daarna wordt uw overeenkomst automatisch omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment kunt u uw overeenkomst per maand opzeggen.

Geheel naar eigen wens kunt u de WordPress website uitbreiden met extra functionaliteiten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een Facebook stream, bestelpagina (WooCommerce), een Addthis functie om content via Social Media te delen, een Fotogalerie, Nieuwsbrief aanmelden via de website en versturen etc. etc.

Wilt u meer weten over deze aanbieding? Vul dan uw gegevens hieronder in of bel: 072-5645604

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'