Betaalbaar, compact, professioneel

Scorende websites


Uw wens was een goed scorende website die zou zorgen voor meer leads en omzet, een website die actueel was en waar u zelf heel makkelijk de tekst en foto’s kon aanpassen. Maar nu zit u met uw handen in het haar!

U bent enorm teleurgesteld in uw website! U heeft een goed lopend bedrijf wat u met veel vallen en opstaan heeft opgebouwd en daar hoort natuurlijk een website bij. Via Google of een kennis bent u in contact gekomen met iemand die handig is in het maken van websites en die heeft, voor een mooi prijsje, uw website gemaakt. Erop vertrouwende dat dit nieuwe leads en verkoop zou opleveren heeft u de website regelmatig onder ieders aandacht gebracht, bent u actief bezig met de content en heeft u er alles aan gedaan om deze te promoten via Social Media en misschien zelfs Adwords. Maar er gebeurt nagenoeg niets! De webbouwer is moeilijk bereikbaar of, erger nog, inmiddels gestopt en u staat op het punt de website te laten voor wat het is!

Herkent u dit?

Kunnen wij dan iets voor u betekenen? Samen uw wensen nog eens inventariseren een goed gesprek met onze webdesigner, goed opgeleide developer of online marketeer?

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'