U vraagt, wij draaien

Strippenkaart


Vindt u het lastig om de updates van uw WordPress, Magento of andere 'open source' systeem bij te houden. Ook als uw website en/of webshop niet door Qball is gemaakt kunt u met korting uw onderhoud in onze ervaren handen leggen.

Met toewijding en plezier onderhouden wij websites en webshops. Onze goed opgeleide developers volgen de online ontwikkelingen: snelheid, beveiliging, updates van versie en software, webhosting, mobiel en tablet, performance, zoekmachine optimalisatie (SEO) etc.

Onze developers kunnen met elke webshop of website uit de voeten dus u hoeft geen klant van Qball te zijn om van onze strippenkaarten gebruik te maken! Het maakt ons niet uit waar uw website of webshop in gemaakt is: Magento, WordPress, WooCommerce; wij nemen u het onderhoud uit handen.

Met de strippenkaart koopt u uren in die u per maand afrekent. Samen met ons service- en support contract voor veiligheid en updates zorgen wij voor uw website en/of webshop en heeft u voorrang met de aanpassingen die u door wilt voeren.

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.