Wij zijn uw websupporters

Service en support


Service- en Support Contract Qball

Bij Qball koesteren we onze klanten. De websites en webshops die we voor hen ontwikkelen moeten niet alleen doen waarvoor ze gemaakt zijn maar ook goed onderhouden worden. We willen niet dat de websites en webshops gehackt worden, langzaam zijn of besmet worden met virussen. Het is dus meer dan belangrijk dat, bijvoorbeeld, de laatste updates geïnstalleerd worden. Vooral ‘open source’ producten als WordPress, Magento, WooCommerce en OpenCart hebben soms meerdere updates per maand, maar ook Qball maatwerk websites worden regelmatig van de laatste updates voorzien. 

Een klant van Qball betaalt voor het updaten van de website of webshop. Daar zijn we streng in maar daarin nemen we ook onze verantwoordelijkheid. We kunnen geen garanties geven maar doen er alles aan om uw website, webshop en server goed te laten functioneren. Uw website of webshop is immers voor u één van de belangrijkste doelen om uw omzet te vergroten of uw diensten te verkopen.

In combinatie met onze strippenkaart en APK heeft u daar geen omkijken naar en kunt u zich focussen op uw online succes!

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'