Het grootste winkelcentrum online

Webshop


‘Mijn webshop valt me enorm tegen’ horen we vaak. ‘Er wordt amper wat besteld en dat terwijl ik er best veel geld aan heb uitgegeven. Als ik zoek op Google wordt ik pas op de zoveelste pagina gevonden terwijl ik constant mijn content aanpas om beter gevonden te worden. Als de shop niet snel iets oplevert stop ik ermee!’

Een herkenbare situatie. Een goed lopende webshop heeft veel aandacht nodig. Maar waar kies je voor en binnen welk budget? Betekent een dure webshop een betere score en waarom is er zoveel prijsverschil? En waar moet u voor kiezen? Een Lightspeed-, Ultrasshop-, WooCommerce-, Magento 2.0- of een maatwerk webshop. De keuze is reuze!

Als u een partij zoekt die samen met u de doelen bepaald en een webshop die bij die doelen past dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze ervaren webdesigners, developers en online marketeers denken graag met u mee. We beloven geen gouden bergen maar we hebben wel 18 jaar ervaring met het maken van webshops!

Kunnen wij iets voor u doen?

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'