uw 'start up' is onze zorg

WordPress


‘Ik heb een winkel maar ik wil er een webshop bij’. Ik ga een bedrijf starten en ik wil daar een WordPress website bij, ik heb gehoord dat dit erg makkelijk online bij te houden is’. ‘Mijn WordPress website moet vernieuwd worden en ik zoek frisse inzichten, ik wil ook een goede versie op mobiel’. Mijn oude webbouwer is handig in WordPress maar ik heb er steeds problemen mee, vooral dat deze zo traag is stoort me. Ik kom naar jullie omdat het team wat groter is en jullie een leuk portfolio hebben’. Dit zijn voor ons veelgehoorde wensen/opmerkingen bij nieuwe klanten.

WordPress heeft een aantal voordelen:
  • Er is een groot aanbod een prachtige lay-outs die ook meteen responsive (werken op mobiel zijn)
  • Veel ‘plugins’ die de website uitbreiden zoals bijvoorbeeld: webshop WooCommerce, Google Maps, Zoekmachine optimalisatie (SEO), online boeken, etc
  • Snelle ontwikkelingstijd
Nadelen zijn er ook
  • WordPress is niet altijd veilig. Soms meerdere keren per maand worden er updates aangeboden voor de core en de plugins maar vaak wordt vergeten om die te installeren en een update kan ook bugs bevatten.
  • WordPress wordt vaak gezien als makkelijk zelf te doen en anders te laten doen door iemand die ‘handig’ is met WordPress. Hierdoor loopt u een groter risico voor bugs of hacks.
  • WordPress is traag vooral als er veel plugins gebruikt worden. Daar is op codeniveau veel aan te doen door goede developers.

Qball luistert graag naar uw specifieke wensen.

Om u nog meer te ontzorgen bieden we u een service- en support contract waarmee wij elke beschikbare update van uw WordPress website en plugin installeren en de veiligheid bewaken. In een maandelijks overzicht kunt u zien welke updates er zijn gerealiseerd.!

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'