uw 'start up' is onze zorg

WordPress


Waarom WordPress?

De meeste starters kiezen voor WordPress. WordPress biedt mooie templates voor elke branche, ideaal voor de 'start up' die zijn bedrijf en website wil laten groeien. Onze webdesigner maakt van de template een pakkend en uniek design, uiteraard responsive, dus zichtbaar op PC, tablet en mobiel. Waar nodig breiden we de website uit met plugins waardoor de vindbaarheid beter wordt, u kunt inloggen op een beschermd gedeelte, uw evenemten of inschrijvingen kunt tonen etc. Onze developers zijn erin gespecialiseerd om uw WordPress website snel in te laden en de kans op misbruik (hacken) te verkleinen.

De kosten van een WordPress liggen lager dan een maatwerk website doordat gebruik gemaakt wordt van ‘open source’ code. Hier wordt door meerdere ontwikkelaars aan gewerkt en is dus relatief snel om te zetten tot een website. Kiezen voor WordPress heeft voor- en nadelen.

De voordelen van een WordPress website.

 • WordPress is erg populair bij veel kleine en grote bedrijven.
 • Meerdere ontwikkelaars wereldwijd werken aan thema’s en plugins.
 • Het is makkelijk in gebruik wat ideaal is voor start ups en digibeten. De website zelf bijhouden (content) is makkelijk.
 • Kosten liggen lager dan een ‘maatwerk website’.
 • Ontwikkelingssnelheid ligt hoger dus u kunt relatief snel met de nieuwe website online.
 • WordPress voert voortdurend updates door waardoor het CMS continu vernieuwd, verbeterd en beveiligd wordt.
 • Er zijn heel veel plugins voor WordPress, zo kunt u standaard uitbreidingen aan de website toevoegen die al kant en klaar zijn, bijvoorbeeld een agenda of boeking plugin (zie ook de nadelen).
 • De optimalisatie voor zoekmachines achter WordPress is standaard en wordt continu doorontwikkeld.

De nadelen van WordPress voor bedrijven

 • Het grootste nadeel van WordPress is dat het CMS niet altijd veilig is. Zoals gezegd werkt WordPress met een open source code. Dit betekent dat iedereen de code achter WordPress in kan zien en daar dus ook misbruik van kan maken als de beveiliging niet goed bewaakt wordt. Onze developers kennen verschillende manieren om de kans op misbruik te verkleinen.
 • De vele plugins die WordPress biedt zijn ook niet altijd veilig. Zo zijn veel plugins besmet met virussen of geven bepaalde plugins hackers gemakkelijker toegang tot uw WordPress website.
 • Veel WordPress webbouwers en ondernemers die zelf een WordPress website bouwen kennen de functies die u nodig hebt om de website beter te beveiligen niet. Om die reden krijgen veel gebruikers dan te maken met virussen en hackers. WordPress heeft geen helpdesk voor het beveiligen van uw website. Dat kunt u dus beter aan ons overlaten. Zeker nu er vanaf 1 januari 2016 een meldplicht is om gehackte websites te melden.

Qball biedt u een service- en support contract waarmee we u ontzorgen en elke beschikbare update van uw WordPress website en plugin installeren en de veiligheid bewaken. In een maandelijks overzicht kunt u zien welke updates er zijn gerealiseerd. U betaalt daarvoor een vast bedrag per maand.

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'