"Maatwerk gaat verder dan een website hebben. Het betekent je eigen draai ergens aan kunnen geven."

‘Mijn website is echt een drama’ zegt de ondernemer tijdens ons eerste gesprek. 'Het inladen duurt lang, hij wordt steeds trager en ik krijg er bar weinig leads uit! Mijn bedrijf groeit maar mijn website blijft achter! Ik wil geen ‘open source’ website meer maar een maatwerk website in Laravel met een koppeling naar mijn CRM en kassasysteem! Ik wil ook met een bedrijf in zee waar ik meteen geholpen wordt als dat nodig is en waar gekwalificeerde mensen werken.’

Herkent u de vorige situatie?

Wij hebben voor deze klant een solide inventarisatie gemaakt waarbij ook onze specialisten bij betrokken waren. Hierin hebben wij in kaart gebracht wat de wensen, functionaliteit, (conversie)doelstellingen en structuur waren en dit samen in overleg met de klant. Hierna hebben wij de scope ingevoerd in ons Agile systeem en de taken verdeeld onder onze developers. Tijdens de ontwikkeling hebben we regelmatig met de klant overlegd en samen gewerkt naar de livegang van de website.

De website voor deze klant hebben wij gemaakt met het October CMS (Content Management Systeem). Dit CMS is volledig flexibel en makkelijk aan te passen aan de soms verrassende wensen van de klant. Het CMS wordt door ons verder ontwikkeld en de leuke nieuwe onderdelen in het CMS bieden we ook aan onze andere klanten aan. De website is supersnel, de technische opbouw is Google Proof en we hebben ook meer Call to Action aangebracht waardoor er veel meer leads vanuit de website komen.

Wij zijn graag uw partij in dit nieuwe traject.

Voorbeelden van 'custom made' maatwerk websites door ons gemaakt zijn:

Pieter Haverkamp, Koopplein.nl, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Orange Babies, De Kilometerverzekering, Infrashop.nl

Kunnen wij iets voor u betekenen? Of heeft u nog vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via de mail op info@qball.nl of bel naar 072 564 56 04.