"Verbreed uw bereik met een website van Qball"

Wij bij Qball maken al meer dan 20 jaar websites, webshops en maatwerk websites in ons design kantoor in Alkmaar. Daarnaast verzorgen wij ook dat u beter wordt gevonden met onze online marketing pakketten voor Social Media en Adwords. Onze jarenlange ervaring en leergierige specialisten zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en trends. Uw website is uw visitekaartje en dient dan ook perfect te passen bij u en uw organisatie.

Complete Website

U bent starter of wilt een website waar al uw informatie en diensten op getoond worden? Laat uw website door Qball maken. Wij zetten uw onderneming direct zichtbaar en met een pakkend design online. Onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat wij binnen een afzienbare tijd een professionele website kunnen realiseren. Via uw eigen online inlog in het Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf de website bijhouden! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scorende WordPress Website

WordPress is een van de meest gebruikte systemen waarmee vandaag de dag websites worden gemaakt. Enkele voordelen van een WordPress website zijn als volgt:

  • WordPress is geschikt voor zowel kleine en grote bedrijven.
  • Meerdere ontwikkelaars wereldwijd werken aan thema’s en plugins.
  • Het is makkelijk in gebruik waardoor de website zelf bij te houden is, ook al bent u minder bekend met het aanpassen van websites.
  • De kosten liggen lager dan een maatwerk website.
  • De ontwikkelingssnelheid ligt hoger dus u kunt relatief snel met de nieuwe website online.

Lees hier meer over de voordelen van WordPress.

Maatwerk website

Naast de complete 'start up' websites en de pakkende WordPress websites heeft Qball al meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van maatwerkapplicaties. Onze ervaren programmeurs weten de meest uitgebreide uitdagingen om te zetten in goede commerciële en doeltreffende websites. API's, complexe websites, community platformen en call to action modellen. Geen uitdaging is ons te gek! We ontwikkelen uw eigen component-gebaseerde online applicatie waar u uw exposure en omzet mee ziet groeien. Lees hier meer over onze maatwerk oplossingen.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Of heeft u nog vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via de mail op info@qball.nl of bel naar 072 564 56 04.