"Met onze WordPress websites, willen wij u de vrijheid bieden om uw eigen visie te verwerkelijken."

Herkent u de volgende vragen bij uzelf?

  • ‘Ik heb een winkel maar ik wil er een webshop bij. Waarvoor moet ik kiezen?’
  • 'Ik ga een bedrijf starten en ik wil daar een WordPress website bij die ik zelf wil bijhouden, maar hoe doe ik dit?’
  • ‘Mijn website moet vernieuwd worden en gekoppeld aan mijn boekhoudpakket. Welke partij zou dit voor mij kunnen doen?'
  • 'Mijn WordPress website moet eens goed aangepakt en geüpdate worden!'

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten helpen u graag met uw wensen die u wilt zien in uw website.

Qball luistert graag naar uw specifieke wensen.WordPress logo

Onze specialisten helpen u graag uw wens te verwerkelijken met een eigen WordPress website. Om u nog minder lasten te geven, bieden wij ook een service- en support contract waarmee wij elk beschikbare update van uw WordPress website en plugins installeren en de veiligheid bewaken. In een maandelijks overzicht kunt u zien welke updates er zijn gerealiseerd!

Waarom zou ik een WordPress website kiezen?

Doordat WordPress heel veel gebruikt wordt, zijn er ook veel manieren om je website eigen te maken. Dit wordt vooral gedaan met prachtige layouts die op alle apparaten er goed uit zien. Daarnaast kunnen wij uw website voorzien van plugins. Dit zijn extra toevoegingen aan uw website om deze klantvriendelijker te maken. Bij plugins kan u denken aan bijvoorbeeld een WooCommerce webshop, Google Maps, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en nog veel meer plugins die WordPress heeft te bieden.

Naast alle voordelen van WordPress zelf, is de ontwikkelingstijd van een WordPress website aanzienlijk lager. Dit betekend dus dat het traject van idee naar website in een korte tijd gerealiseerd kan worden.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Of heeft u nog vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via de mail op info@qball.nl of bel naar 072 564 56 04.