We hebben het liever over u!

Mogen we ons voorstellen: Qball Internet, creatieve specialisten!


Qball Internet is gespecialiseerd in creatieve oplossingen. Prachtige designs gecombineerd met verrassende, creatieve, techniek maakt dat websites en -shops van Qball hoog scoren. Resultaat; conversie door zoekmachine optimalisatie en online marketing én gericht support op de belangrijkste onderdelen. Uw online propositie is bij ons in veilige handen!

We zijn begonnen in 1999 in een garage in Alkmaar en uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands internet bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers.

Wij profileren ons ook in de wereld van artiesten en artiestenbureaus met klanten als: Marco en Leontine Borsato, Jeroen van der Boom, René Froger, Toppers in Concert, Najib Amhali, Rocket Agency, van Geels Evenementen, Audities.nl, Buro 2010, Viktor Brand, Jamai en nog een groot aantal anderen.

We hebben een aantal succesvolle webcommunity's gerealiseerd als Koopplein.nl, Borsatoweblog.nl, Fitvak, BEKO, Eetradar, Vind een Zelfstandig Professional en Orange Babies. We hebben een concept ontwikkeld waar resellers en brancheorganisaties door verkoop van Qball producten flinke omzetten realiseren!

Maar we hebben het liever over u, wat kunnen we voor ú doen?