Een team van deskundige webspecialisten

Qball Internet, creatieve specialisten!


Qball Internet is gespecialiseerd in creatieve oplossingen. Prachtige designs gecombineerd met verrassende, creatieve, techniek maakt dat websites en -shops van Qball hoog scoren. Resultaat; conversie door zoekmachine optimalisatie en online marketing én gericht support op de belangrijkste onderdelen. Uw online propositie is bij ons in veilige handen!

 

We zijn begonnen in 1999 in een garage in Alkmaar en uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands internet bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers.

Qball Internet is een webdesign bedrijf met full-service aanpak! Naast het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van uw website of webshop denken wij ook actief mee op het gebied van online marketing. De focus van Qball Internet ligt op de ontwikkeling en implementatie van intelligente oplossingen voor Websites, Webshops, Webhosting, Webmarketing en online applicaties. Bij Qball staat u als klant centraal! Wij denken graag op alle niveaus met u mee en we willen u mee laten profiteren van onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vragen en oplossingen. Wij vinden het leuk om regelmatig met u om tafel te zitten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Alleen dan kunnen we de beste vertaling maken naar uw website, webshop, maatwerk propositie en al het andere wat uw online propositie tot een succes maakt. Bij Qball werken mensen die het belang van online zijn in deze tijd begrijpen. Voor ons is het een uitdaging om voor u een antwoord te vinden voordat u de vraag gesteld heeft.

Wij profileren ons ook in de wereld van artiesten en artiestenbureaus met klanten als: Marco en Leontine Borsato, Jeroen van der Boom, René Froger, Toppers in Concert, Najib Amhali, Rocket Agency, van Geels Evenementen, Audities.nl, Buro 2010, Viktor Brand, Jamai en nog een groot aantal anderen.

We hebben een aantal succesvolle webcommunity's gerealiseerd als Koopplein.nl, Borsatoweblog.nl, Fitvak, BEKO, Eetradar, Vind een Zelfstandig Professional en Orange Babies. We hebben een concept ontwikkeld waar resellers en brancheorganisaties door verkoop van Qball producten flinke omzetten realiseren!

Team Qball

Het team