Het grootste winkelcentrum online

Webshop


Woocommerce of Magento?

'Moet ik kiezen voor WooCommerce of Magento voor mijn webshop? Wat adviseren jullie bij Qball?' 

Goede vraag met een genuanceerd antwoord.

WooCommerce is eigenlijk een plugin van WordPress. Dat lijkt dus redelijk makkelijk te realiseren. Toch zien wij vaak dat de extra wensen niet standaard aangeboden worden in WooCommerce. Het filteren in verschillende categorie├źn bijvoorbeeld. Met een weergave passend bij de wensen van het onderwerp. Zolang alles redelijk basic blijft is het goed te doen maar vaak komt er toch een developer aan te pas om wensen op maat te maken. Toch is WooCommerce vaak een prima oplossing binnen een redelijk kostenplaatje.

Magento biedt meer oplossingen en is ook meer geschikt als er gebruikt gemaakt wordt van koppelingen met kassasystemen, boekhoud pakketten en API's. In de meeste gevallen moeten alle wensen gerealiseerd worden door een goede developer. De code en mogelijkheden zijn in Magento zeer divers. Om die reden zijn de kosten van Magento ook een stuk hoger!

Als u een partij zoekt die samen met u de doelen bepaald en een webshop die bij die doelen past dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze ervaren webdesigners, developers en online marketeers denken graag met u mee. We beloven geen gouden bergen maar we hebben wel 19 jaar ervaring met het maken van webshops!

Kunnen wij iets voor u doen?

Neem contact op


Ik ben geen 'spambot'
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.